Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Γιατί πρέπει να αποκτήσετε ένα "ηλεκτρονικό κατάστημα"

Είμαστε στο τέλος του 2015 και είναι προφανές ότι οι πωλήσεις μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου δεν φαίνεται να επιβραδύνονται.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο προσπαθούν να αναπτύξουν τα ήδη υπάρχοντα καταστήματά τους.

Σύμφωνα με έρευνες οι πωλήσεις μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνονται 10% κάθε έτος στις ΗΠΑ και 19% στον υπόλοιπο κόσμο.

Για τους αγοραστές, τα οφέλη είναι πάρα πολλά. Το να ψωνίσει κάποιος online εξοικονομεί χρόνο, προσφέρει μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων και επιτρέπει την εξοικονόμηση χρημάτων είτε λόγο της τιμής του προϊόντος η οποία συνήθως online είναι πιο χαμηλή είτε επειδή ο αγοραστής δεν αναγκάζεται να ξοδέψει καύσιμα ώστε να μεταβεί στο κατάστημα.

Για τους πωλητές, τα οφέλη είναι εξίσου πάρα πολλά. Ας ρίξουμε μια ματιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Cheap Web Design

Μία φθηνή ιστοσελίδα μπορεί να σας κοστίσει ακριβά!

Η αποτυχία να προσλάβετε τη σωστή εταιρία για να κατασκευάσει τον ιστοτόπο σας μπορεί να αποδειχθεί μια πλήρης καταστροφή, προκαλώντας όχι μόνο οικονομικές απώλειες, αλλά και την καταστροφή της online παρουσίας και φήμης της εταιρίας σας ή εσάς προσωπικά όταν πρόκειται για κάποιον που παρέχει υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σκεφτείτε και να διαλέξετε προσεκτικά την εταιρία ή τον Web Designer που θα αναλάβει τον σχεδιασμό του ιστοτόπου σας.

Όταν πρόκειται για την κατασκευή ιστοσελίδων η φράση "Ότι πληρώνετε παίρνετε", δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινή.. και μερικές φορές δεν παίρνετε ούτε καν αυτό που πληρώνετε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να επενδύσετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας, ξοδεύοντας αρκετό χρόνο εξηγώντας τι ακριβώς θέλετε, μόνο και μόνο για να καταλήξετε με κάτι το οποίο δεν του μοιάζει καθόλου, δεν λειτουργεί σωστά, δεν μπορεί να εμφανιστεί στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, είναι αδύνατο ή πάρα πολύ δύσκολο να κάνετε αλλαγές ή να προσθέσετε νέο περιεχόμενο, απομακρύνει τους πελάτες σας και το άτομο που το σχεδίασε δεν είναι διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε ή δεν είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Google Mobilegeddon

Έφτασε ο νέος αλγόριθμος της Google 'Μobilegeddon'

Η μεγαλύτερη αλλαγή τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί να προκαλέσει αναταραχή στις ταξινομήσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης επειδή οι φιλικοί προς τα κινητά ιστοτόποι θα λαμβάνουν καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των αναζητήσεων στην Google λόγω της αλλαγής του αλγορίθμου.

Εκτιμάται ότι περίπου το 50% των αναζητήσεων που πραγματοποιούνται γίνονται μέσω browser κινητών συσκευών και μέσω εφαρμογών για κινητά.

Το κλειδί για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης από τις 21 Απριλίου και μετά, από την ημέρα δηλαδή που η Google θα βάλει σε εφαρμογή τον νέο αλγόριθμο ο οποίος θα εστιάζει στην βελτιστοποίηση για της κινητές συσκευές, θα είναι να έχετε ένα φιλικό προς τους mobile browsers για smartphones και tablets ιστοτόπο.

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2