Λογισμικό ανοιχτού κώδικα

Λογισμικό ανοιχτού κώδικα

Χρησιμοποιούμε λογισμικό ανοιχτού κώδικα για να κατασκευάσουμε, να λειτουργήσουμε και να συντηρήσουμε τον ιστοχώρο σας.

Γιατί λογισμικό ανοιχτού κώδικα;

Το ενδιαφέρον είναι ότι στον κόσμο της τεχνολογίας, το πιο ακριβό δεν συνεπάγεται κατ' ανάγκη και το καλύτερο. Το Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα είναι κάτι που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν και η ποιότητά του είναι εξαιρετική. Όλα τα προγράμματα έχουν πηγαίο κώδικα. Το Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα παρέχει σε οποιονδήποτε χρήστη πρόσβαση σε αυτόν τον κώδικά. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι χιλιάδες προγραμματιστές χρησιμοποιούν, δοκιμάζουν, εντοπίζουν και διορθώνουν σφάλματα και τρύπες ασφαλείας στο λογισμικό σε συνεχή βάση. Όταν εντοπιστεί κάποιο ευάλωτο σημείο, η διόρθωσή του προκύπτει συνήθως μέσα σε λίγες ώρες. Έτσι όλο το λογισμικό ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείτε μπορεί να αναβαθμίζεται χωρίς κανένα κόστος για σας.

Γι 'αυτό πιστεύουμε ότι η χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα είναι αναπόφευκτη. Επιστρέφει τον έλεγχο στον πελάτη. Μπορείτε να δείτε τον κώδικα, να το αλλάξετε, να μάθετε από αυτόν. Τα σφάλματα εντοπίζονται και διορθώνονται γρήγορα. Και όταν οι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι με έναν προμηθευτή λογισμικού, μπορούν να επιλέξουν άλλον χωρίς να σκέφτονται ότι έχουν ξοδέψει μία περιουσία για την αγορά του λογισμικού που θέλουν να αντικαταστήσουν.

Τα κορυφαία WEB CMS στην υπηρεσία σας!

Χρησιμοποιούμε τα δύο κορυφαία WEB CMS Ανοιχτού Κώδικα αυτή την στιγμή για να κατασκευάσουμε τους ιστοχώρους των πελατών μας.

Joomla! - Το CMS που εμπιστεύονται εκατομμύρια

Το Joomla! είναι ένα βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε δυναμικές ιστοσελίδες και ισχυρές online εφαρμογές. Οι πολλές δυνατότητές του συμπεριλαμβανομένης της ευκολία της χρήσης και της επεκτασιμότητά του έχουν κάνει το Joomla! το πιο δημοφιλές λογισμικό για την κατασκευή ιστοσελίδων διαθέσιμο στο Web. Το Joomla! είναι μία open source λύση που είναι ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους, έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τις δυνατότητές που προσφέρει στον ιστοχώρο σας χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία για την αγορά του, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε.

Το Joomla! είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο λογισμικό ιδανικό για τις ανάγκες μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Prestashop - Η καλύτερη εμπειρία e-commerce

To PrestaShop είναι το πιο αξιόπιστο και ευέλικτο Open-source λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου. Από το 2007, το PrestaShop έχει αλλάξει τον χώρο των online συναλλαγών παρέχοντας στους εμπόρους δυνατότητες ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αποκτήσουν νέους πελάτες. Η PrestaTeam αποτελείται από πάνω από 70 άτομα γεμάτα πάθος και πάνω από 600000 μέλη της online κοινότητας αφιερωμένα στην πρωτοποριακή τεχνολογία.

Το PrestaShop έρχεται με πάνω από 310 χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία έχουν αναπτυχθεί προσεκτικά για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αυξήσουν τις πωλήσεις τους με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια. Όλα τα χαρακτηριστικά έρχονται ενσωματωματωμένα στο λογισμικό απο την εγκατάστασή του.