Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop σε Prestashop

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις online αγορές αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και θεωρείται ως μια γρήγορη, εύκολη και διασκεδαστική εναλλακτική λύση στις συμβατικές πρακτικές αγοράς. Ο σχεδιασμός ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει εξελιχθεί σε μία από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ηλεκτρονικά καταστήματα ( eshop) για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν στους πελάτες τους ότι θα βρουν αυτό που αναζητούν όταν το χρειάζονται.

Prestashop

Σχεδιάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις και branding σας και ενσωματώνουμε τα σχέδια μας σε μία από τις ισχυρότερες και δημοφιλέστερες open source πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου το Prestashop.

Responsive Design

Ξεχωρίστε με ένα προσαρμόσιμο ηλεκτρονικό κατάστημα

Καλωσορίστε επισκέπτες από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή με ένα βελτιστοποιημένο για κινητές συσκευές ιστότοπο. Το PrestaShop εμφανίζετε όμορφα σε όλες τις οθόνες, είτε πρόκειται για επιτραπέζιους υπολογιστές είτε για smartphones και συσκευές tablet λόγο του προσαρμόσιμου σχεδιασμού του για κάθε τύπο οθόνης. Η Google κυκλοφόρησε τον νέο αλγόριθμο αναζήτησης 'Mobilegeddon' φέρνοντας σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο που θα εμφανίζονται τα αποτελέσματα των αναζητήσεων και δίνοντας ώθηση στους ιστοτόπους οι οποίοι είναι φιλικοί προς τις κινητές συσκευές.

SEO

Εκτοξευτείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης

Τα eshop μας κατασκευάζονται για να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε να μπορείτε να επιτύχετε στην μεγαλύτερη δυνατή προβολή τους. Προηγμένα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, όπως προσαρμόσιμοι μετα-τίτλοι, μετα-περιγραφές και διευθύνσεις URL τα οποία είναι εύκολο να ανεβαίνουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και να προσελκύουν νέους πελάτες. Ακόμη και τα template μας κατασκευάζονται και βελτιστοποιούνται με γνώμονα το να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

Σύστημα αναζήτησης & Πολλαπλά φίλτρα

Η προηγμένη αναζήτηση και τα φίλτρα χαρακτηριστικών βοηθούν τους πελάτες σας να εξοικονομήσουν χρόνο, προσφέροντας αποτελεσματικές δυνατότητες αναζήτησης προϊόντων. Καθορίστε ποιες κατηγορίες προϊόντων και χαρακτηριστικά τους (π.χ. χρώμα, μέγεθος, υλικό) θα είναι διαθέσιμα στα φίλτρα αναζήτησης και άμεσα οι πελάτες σας θα είναι σε θέση να βρουν αυτό ακριβώς αυτό που ψάχνουν σε δευτερόλεπτα.

Μετατρέψτε τα δεδομένα σε πωλήσεις

Στατιστικά στοιχεία τοποθετημένα απευθείας στην αρχική σελίδα του συστήματος διαχείρισης καθιστούν ευκολότερο από ποτέ να καταλάβετε τι συμβαίνει με την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Θα πάρετε έξυπνες αποφάσεις που βασίζονται σε ακριβή πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο.

Κανόνες Καλαθιού

Ορισμός κανόνων καλαθιού

Ενθαρρύνετε τους πελάτες να αγοράσουν περισσότερα με δυναμικούς κανόνες τιμολόγησης όπως "αγοράστε 2 πάρετε 1 δωρεάν". Ορισμός τιμών προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες ομάδες πελατών, κατώτατα όρια επιτρεπόμενων αγορών, εκπτώσεις, προσφορές και πολλά άλλα.

Κουπόνια και κωδικοί προσφορών

Δημιουργείστε προσαρμοσμένους κωδικούς έκπτωσης που επιτρέπουν στους πελάτες σας να εξοικονομήσουν ένα χρηματικό ποσό ή ποσοστό ή να επωφεληθούν από δωρεάν αποστολή προϊόντων. Επιβραβεύστε τους πελάτες για ορόσημα, όπως τις πρώτες παραγγελίες τους, τα γενέθλια τους και τις παραπομπές άλλων χρηστών του internet στο κατάστημά σας.

Σύστημα κριτικών (customer reviews)

Ενθαρρύνετε τα σχόλια πελατών στις σελίδες των προϊόντων σας. Αφήστε τους αγοραστές να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς εσάς και να αυξήσετε το μοναδικό περιεχόμενο των σελίδων σας αυξάνοντας παράλληλα και το SEO της.

Σύστημα Nesletter

Σύστημα Nesletter

Επικοινωνήστε με τους αγοραστές και δελεάστε τους να επιστρέψουν για να ψωνίσουν με κουμπιά εγγραφής στο newsletter και αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυξήστε γρήγορα και οικονομικά την πελατειακή βάση σας με αποτελεσματικές εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.