Γιατί Εμάς

Γιατί Εμάς

Διαβάστε παρακάτω μερικούς απο τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε εμάς έναντι του ανταγωνισμού για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας.

1. Φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες

Το σύστημα περιέχομένου που χρησιμοποιούμε είναι φιλικό προς το χρήστη και σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο επί του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας με χαρακτηριστικά που είναι εύκολα και γρήγορα στη χρήση.

2. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

Σας παραθέτουμε αναλυτικά τις προτάσεις μας και το κόστος τους πριν ακόμα ξεκινήσουμε! Θέλουμε όλοι μας να έχουμε τις ίδιες προσδοκίες για το έργο σας.

3. Ρεαλιστικές τιμές που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά !

Παρέχουμε προσιτές οικονομικά αλλά όχι όμως (φθηνιάρικες) υπηρεσίες. Λόγο κρίσης ο κάθε επαγγελματίας και ιδιώτης προσπαθεί να μειώσει όλες τις δαπάνες έτσι όταν αποφασίζει να κατασκευάσει μία ιστοσελίδα ψάχνει να βρεί την φθηνότερη λύση. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε στον υποψήφιο πελάτη μας την καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά που μπορούμε, πιστεύουμε όμως ότι υπάρχουν κάποια έξοδα τα οποία δεν πρέπει να κοπούν αν θέλετε να πάρετε ένα τελικό αποτέλεσμα που να αξίζει απο την επένδυση που κάνετε.

4. Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου για όλες τις ιστοσελίδες

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιούμε για να κατασκευάσουμε τις ιστοσελίδες των πελατών μας είναι φιλικό προς το χρήστη και επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο επί του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας με χαρακτηριστικά που είναι εύκολα και γρήγορα στη χρήση. Η χρήση του στην κατασκευή των ιστοσελίδων έχει ενσωματωθεί σε όλα τα πακέτα τιμών μας επειδή κατανοούμε τη σημασία που έχει ή εύκολη ενημέρωση του περιεχομένου των ιστοσελίδων.

5. Εύκολη συντήρηση για την ιστοσελίδα σας ( CMS )

Είμαστε παθιασμένοι με το να παρέχουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν ευκολότερη διαχείρηση όσον αφορά την ενημέρωση των ιστοσελίδων τους. Δεν χρειάζεται να ζητάτε απο εμάς να αλλάξουμε την ιστοσελίδα σας κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε ένα μικρό κομμάτι κειμένου ή να ανεβάσετε μια νέα εικόνα, το κάνετε μόνοι σας. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι απλό και εύκολο για οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει.

6. Βελτιστοποιημένες σελίδες για τις Μηχανές Αναζήτησης

Βελτιστοποιούμε τα σχέδια μας, προσθέτοντας κώδικα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Υποβάλουμε τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους εξασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας εμφανιστεί στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Οι Premium υπηρεσίες μας SEO περιλαμβάνουν προηγμένη βελτιστοποίηση και μάρκετινγκ μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

7. Σωστός Κώδικας

Ο κώδικάς μας είναι συμβατός σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα κωδικοποίησης XHTML, HTML5 και CSS3, για να λειτουργεί ομαλά σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, φυλλομετρητές και φορητές συσκευές. Εφαρμόζουμε στάνταρ χαρακτηριστικά προσβασιμότητας κάνοντας τις ιστοσελίδες μας προσβάσιμες σε όλους τους χρήστες.

8. Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδων

Δοκιμάζουμε τις ιστοσελίδες των πελατών μας με πάνω από 30 κριτήρια για την εξασφάλιση της καθολικής πρόσβασης χωρίς να έχει σημασία ποια είναι η ταχύτητα σύνδεσης των χρηστών . Τα Multimedia περιεχόμενα βελτιστοποιούνται για γρήγορο κατέβασμα.

9. Υποστήριξη Πελατών

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι προτεραιότητα για εμάς. Απαντάμε σε όλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε 24 ώρες και προσφέρουμε δωρεάν υποστήριξη για τους πρώτους 6 μήνες.

10. Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Παρέχουμε γρήγορο, σταθερό και ασφαλές Cloud Web Hosting για την ιστοσελίδα σας σε πολύ χαμηλό κόστος.